Μετακίνηση

Λεωφορείο

Για τις περισσότερες προσπελάσιμες περιοχές από ξηρά υπάρχει τοπική συγκοινωνία, λεωφορεία τα οποία είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν για οποιαδήποτε μετακίνησή σας σε βουνό ή θάλασσα. Τα ΚΤΕΛ της Τήνου διαθέτουν 10 λεωφορεία τα οποία με καθημερινά πολυσύχναστα δρομολόγια σας μεταφέρουν. Υπάρχουν κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών 6 λεωφορειακές γραμμές ενώ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών 7 γραμμές. Πρόκειται για ασφαλές και οικονομικό μέσο μεταφοράς.

Αυτοκίνητο ή μηχανάκι

Για κάποιον ο οποίος θέλει περισσότερη άνεση καλό θα ήταν να έχει στην κατοχή του το δίπλωμα οδήγησης έτσι ώστε να νοικιάσει αυτοκίνητο ή μηχανάκι για πιο άνετες περιηγήσεις στο νησί. Παρόλα αυτά, η ενοικίαση δεν είναι απαραίτητη λόγω των τακτικών δρομολογίων των ΚΤΕΛ.

Ταξί

Πολλά ταξί είναι διαθέσιμα να σας μεταφέρουν με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια στην Τήνο. Άνετο αλλά ακριβό μέσο μεταφοράς για όσους η τσέπη τους το αντέχει!

Καΐκι

Υπάρχουν παραλίες οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Η πρόσβασή τους γίνεται μόνο μέσω της θαλάσσιας «οδού». Καραβάκια ιδιωτικά μπορούν να σας μεταφέρουν σε αυτές. Ενδεικτικά παραλίες μη προσβάσιμες από ξηρά είναι : ο Μπάλος, το Βαθύ, ο Άσπρος Γιαλός.

Αποστάσεις από Τήνο (χλμ)

ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΣ

6,2

ΥΣΤΕΡΝΙΑ

19

ΚΙΟΝΙΑ

3

ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ

1,5

ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ

5

 Scroll to top